De totaalrenovatie van danscafé tot barbershop, dat was de nieuwste uitdaging voor ons team. De zaakvoerder gaat voor perfectie en laat iedereen perfect gekapt uit zijn stoel vertrekken. Ook zijn werkruimte moest dus zeker de juiste uitstraling hebben. We zijn dan ook heel trots dat we mee mochten werken aan de renovatie van dit karaktervolle pand. Kijk zelf naar het mooie resultaat:

Wat hebben we er allemaal gedaan?

Deflo Projects was verantwoordelijk voor de volledige renovatie van het pand (met uitzondering van het meubilair en de vloer). Concreet bestond ons project uit volgende werken:

  • Afbraak;
  • Ruwbouw;
  • Gyproc;
  • Electriciteit;
  • Vloerisolatie;
  • Gevelbekleding interieur;
  • Ventilatie,
  • Sanitair;
  • Verlichting;
  • Pleisterwerken.

Een hele boterham dus… . Het heeft ons bloed, zweet, tranen en een nieuw kapsel gekost, maar het resultaat mag er zeker zijn! We wensen Jorge en zijn zaak dan ook een fantastische toekomst in dit nieuw pand.

Related Articles

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *