Kiezen voor Deflo Projects is kiezen voor een specialist in de totaalrenovatie van uw woning of zaak. Maar ook voor kleinere werken staan wij voor u klaar! Neem snel contact op en we plannen samen jouw project van A tot Z. We zijn trots op wat we doen! Kijk maar eens bij onze realisaties!

Een klein, oplossingsgericht team met  open communicatie.

Samen hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector. We hebben reeds veel uitdagende projecten gerealiseerd in verschillende domeinen van de bouw. Van de totaalinrichting van je zaak, het (ver)bouwen van je huis tot afbraakwerken. Elk project starten we met zeer veel enthousiasme en de goesting om iets te realiseren waar zowel de klant als wij trots op zijn.

Kiezen voor ons, is kiezen voor kwaliteit!

Kwaliteit komt voor ons op de eerste plaats. Geen enkel detail ontsnapt aan ons oog want uw zaak, praktijk of woning verdient alleen het allerbeste. Bij een verbouwing kunnen er altijd onverwachte zaken naar boven komen. Wij denken met u mee en zoeken samen naar de beste oplossing om het project te doen slagen. Een goede communicatie en overleg met alle partijen is reeds bijna het halve werk.